Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ιερά Αγρυπνία Αγίου μεγαλομ. Μάμαντος


(Θα εκτεθεί σε προσκύνηση Ιερό λείψανο του Αγίου Μάμα)

     Την ΠΕΜΠΤΗ 1 Σεπτεμβρίου 2016 το βράδυ προς Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και από ώρα 8:30 μ.μ. έως 12:30 π.μ. περίπου νυχτερινή, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου της πόλεώς μας θα ψαλεί ΑΓΡΥΠΝΙΑ (Μεγ. Εσπερινός, ο Όρθρος της εορτής και η Θεία Λειτουργία) με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα για την εορτή του Αγίου Μάμαντος προστάτου των κτηνών.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η Εορτή της Αγίας Ζώνης της Παναγίας μας

Παρεκλήσιο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων


 Την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 εορτή της κατάθεσης της Τίμιας και Πανακηράτου ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάζει και πανηγυρίζει το δεξιό κλίτος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, στο οποίο υπάρχει εγκαινιασμένη ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και είναι αφιερωμένο στην Τιμία Ζώνη.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

     ΤΡΙΤΗ 30-8-2016: Το απόγευμα και ώρα 7:30μ.μ  θα ψαλεί ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός  της εορτής της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

     ΤΕΤΑΡΤΗ 31-8-2016: Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος  της εορτής της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με θείο κήγρυγμα από τον Παν/λογιώτατο Αρχιμ. π. Αλέξιο Κανίνα Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεώς μας, και το ύψωμα της Παναγίας μας.
   Το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 6:30μ.μ. θα ψαλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας. εις την Πανακήρατον ΤΙΜΙΑΝ ΖΩΝΗΝ της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου.

      ΠΕΜΠΤΗ 1-9-2016: Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος της εορτής του Αγίου Συμεών του Στυλίτου και της αρχής της Ινδίκτου, η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μ. Αγιασμού για την πρωτομηνιά.
  
   Προσκαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία και τον αγιασμό της Παναγίας μας.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Εορτή της ΑΠΟΤΟΜΗΣ της τιμίας κεφαλής αγίου Προδρόμου & βαπτιστού Ιωάννου


την Κυριακή το βράδυ 28 Αυγούστου 2016
Θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία
από ώρα 8:30μ.μ. έως 12:30π.μ. βραδινή
με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα
από τον Παν/γιωτάτου Αρχιμ. Αλεξίου Κανίνα
Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Θα εκτεθεί σε προσκ. Ι. Λείψανο του Αγίου.