Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ιερά Αγρυπνια για την Εορτή της Παναγίας “Γοργοϋπηκόου”


Την Δευτέρα 30η Σεπτεμβρίου 2013 το βράδυ προς Τρίτη 1η Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. έως 12:30 π.μ. περίπου νυχτερινή, για την ετήσια εορτή και πανήγυρη της Εφεστίου και Θαυματουργής Ιεράς Εικόνος της Παναγίας  “ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ” της Ι. Μ. Δοχειαρίου Αγίου Όρους στον I. Ν. του Αγίου Νεκταρίου της πόλεώς μας θα τελεσθεί η καθιερωμένη ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ (Μεγ. Εσπερινός, Όρθρος και η Θεία Λειτουργία) με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα.

        Τρίτη απόγευμα και από ώρα 6:30 μ.μ. ο Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερή Παράκληση της “Γοργοϋπηκόου”.

Εορτή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, Πρωτομάρτυρος Θέκλας της Ισαποστόλου & Αγίου Σιλουανού

Μεγ. Εσπερινός, Θεία Λειτουργία
και Ιερά Παράκληση




ΔΕΥΤΕΡΑ 23 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα και από ώρα 6.30 μ.μ. θα ψαλεί ο Μεγάλος Εσπερινός με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα.
Την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτ. το πρωί και από ώρα 6.45 π.μ., ανήμερα της εορτής, θα ψαλεί ο Όρθρος της εορτής και θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία.
            Το ΑΠΟΓΕΥΜΑ        και από ώρα 6:30 μ.μ. ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας ενδόξου πρωτομάρτυρος Θέκλης της Ισαποστόλου.

Εορτή Θεοπατόρων Ιωακείμ & Άννα



Μεγ. Εσπερινός, Θεία Λειτουργία
και Ιερά Παράκληση
για την εορτή των Θεοπατόρων
Ιωακείμ & Άννης (9 Σεπτεμβρίου)
θα ψαλούν στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου της πόλεώς μας. 



ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα και από ώρα 6.30 μ.μ. θα ψαλεί ο Μεγάλος Εσπερινός με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα.
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Σεπτ. το πρωί και από ώρα 6.45 π.μ., ανήμερα της εορτής, θα ψαλεί ο Όρθρος της εορτής των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία.
Το ΑΠΟΓΕΥΜΑ        και από ώρα 6:30 μ.μ. ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης.